Stafett Blogg

Spin of Hope

10.03.2023

Bli med på spinning i kampen mot barnekreft, og start treninga mot årets Helse Førde-stafett. Laurdag 25. mars går Spin of Hope av stabelen på Spenst Førde mellom kl 09.00 til 12.00. Då kan du få deg ei skikkelig god treningsøkt, og samstundes bidra til viktig forskning på barnekreft. Du betalar 100 kr/timen, eller eit høgre beløp etter...

Det er i overkant av 3 månadar igjen til startskotet går for årets Helse Førde-stafett, som går av stabelen 1. juni. Påmeldinga er opna, og oppladinga til sommarens stafetteventyr kan begynne allereie no. Utfordre deg sjølv, kollegaer, venner og familie til å leite fram joggeskoa og melde seg på.

Merethe, Renate og Johanne er i gang med å planlegge opplegget for 5 klassane i Sunnfjord på stafettdagen. Dette blir bra!

DÅ går endeleg startskotet for stafetten 2023. Vi er i gong med planlegginga og håpar stafetten vert like bra som den var i 2022. Det vil bli nokre endringar, og vi gler oss til å ta dykk alle med på denne fantastiske reisa.

Brannvesenet tek utfordringa frå CrossFit Førde om tautrekking på Helse Førde stafetten.
Dei seier det er moro med konkurranse og at dei stiller mannsterke!
Brannvesenet er positive til Helse Førde stafetten og seier at dersom dei kan bidra med underhaldning under stafetten, stiller dei sjølvsagt opp. Dei ynskjer å bidra til positivt...